traffic analysis بیونت

تلفن همراه شما علاوه بر شماره دوستان‌تان انواع باکتری‌ها را نیز در خود دارد

https://bionet.ir، بیونت، bionet، باکتری ها بر روی تلفن

طی تحقیقی که اخیراً ارائه‌شده است مشخص شد تلفن همراه فقط دربردارنده تماس‌ها، مسیج‌ها و لیست افراد نیست، بلکه تلفن شما مکانی برای جمع شدن انواع باکتری‌ها نیز می‌باشد.

شما هم مانند هرکس دیگری برروی این کره خاکی تمام روز به تلفن خود چسبیده‌اید، به شما زنگ می‌زنند، مسیج می‌دهید، روی صفحات وب جستجو می‌کنید یا حتی Angry Birds بازی می‌کنید. به یاد داشته باشید چه میزان در روز به تلفن خود دست می‌زنید، تعجبی ندارد که تلفن شما علاوه بر لیست تماس‌های شما انواع باکتری‌ها را هم در خود دارد.

یک گروه از دانشجویان از دانشگاه  Surreyتصمیم گرفتند تلفن‌های همراه را آزمایش کنند و مشخص نمایند چگونه باکتری‌ها تجهیزات الکترونیکی ما را آلوده می‌سازند. آنان تلفن‌های همراه را در پلیت‌های حاوی محیط کشت فروکردند، اما نتایج زیاد جالب نبود.

مشخص شد هرچند اکثر باکتری‌های یافت شده روی تلفن‌های همراه بی‌خطر هستند اما از طرفی باکتری‌هایی نیز وجود داشتند (به‌خصوص در نزدیک دکمه بازگشت یا Home) که می‌توانستند بیماری‌زا باشند، مانند باکتری استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus aureus). دکتر Simon Park مدرس ارشد در Molecular Biology که رهبر دانشجویان در این تحقیق بود گفت:

«مکان قرارگیری Staphylococcus aureus در بدن در منطقه سوراخ‌های بینی است، بنابراین خارش بینی و استفاده از تلفن همراه بلافاصله پس از آن موجب قرارگیری این عامل بیماری‌زا روی دکمه تلفن همراه می‌شود.»

دیگر باکتری که روی تلفن همراه یافت شد acillus mycoides بود که به‌صورت طبیعی در خاک یافت می‌شود. Park می‌گوید:

«می‌دانیم که این تلفن همراه یا کاربر آن اخیراً با خاک در تماس بوده است. هر تلفن داستانی را در خود دارد.»

اما تلفن همراه فقط باکتری‌های موجود در بدن ما را در خود ندارد، بلکه ممکن است دربردارنده باکتری‌های افراد یا محیط پیرامون ما نیز باشد.

توجه داشته باشید باکتری‌ها از همه چیز به‌عنوان محیط زندگی برای تکثیر و پخش شدن استفاده می‌کنند برای مثال حشرات، آب، غذا، سرفه، عطسه، رابطه جنسی و باران. حال تلفن همراه نیز به این لیست اضافه‌شده است.

Park می‌گوید:

«بر اساس این نتایج ظاهراً تلفن همراه نه‌فقط شماره‌ها را در خود حفظ می‌کند بلکه تاریخچه شخصی و تماس‌های فیزیکی ما مانند تماس با افراد دیگر، خاک و سایر چیزها را نیز نشان می‌دهد.»

 

منبع: surrey

  • نویسنده : بهزاد دماوند
  • تاریخ انتشار : 10-03-15
  1. امير گفت:

    والا

  2. محمد طالقانی گفت:

    این که باکتری ها در همه جا وجود دارن چیز عجیبی نیست وقتی در بدن انسان تعداد سلول های باکتری از سلول های بدن ما بیشتر پس جای تعجب نمیمونه